sexualupplysare och bokälskare

vi firar 6 månader!

Publicerad 2009-03-29 18:06:50 i Sex osv.,

Idag är det ingen vanlig dag, utan jag och älsklingen firar 6 månader!! Då räknar vi alltså sen vi började om på nytt nu i höstas, och tiden har gått så sjukt fort! På 6 månader har vi blivit sambos, flyttat ihop och startat ett helt nytt liv tillsammans, och jag har aldrig varit lyckligare! Han är min kärlek, min bästa vän och den som förstår mig nästintill bättre än mig själv, själsfränder vet jag inte, vi är mer som varm choklad och vispgrädde! ;) Han är min ficklampa i mörkret och den som håller mig flytande! Älskar honom så mycket, och i dag ska vi fira det!! Jag har redan valt ut min outfit, packat ner hans kläder samt ordnat en hel del inför kvällen! Det ska verkligen bli så mysigt, ser mycket fram emot kvällen!

Imorrn tänkte jag inviga älsklingen lite mer i bloggen, då kommer det komma en lååång lista med tips, råd och massa annat bra för relationer, kärlek och annat mysigt! ;)puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-03-29 22:06:35

Grattis till 6 månader!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela