Åke Greens framfört i tredje världen!

Läste en riktigt hemsk artikel igår om Åke Green, för er som inte vet vem detta avskumsanalslickareskukhuvud är till varelse så kan jag berätta att det är pastorn som uttalade dessa meningar - "Kapa de sjuka grenarna, homosexualitet sprider sig som en cancersvulst över landet" och en massa hemska till. Han är alltså en pastor som har stora predikningar om hur man ska förhindra homosexuella, och hur fel dessa människor är. Han blev anmäld, och jag kan helt ärligt inte minnas om han blev dömd eller inte. Iaf, han har nu några år senare flytt Sverige och nu rört sig mot nya målgrupper - tredje världen!  
Så hans nya sysselsättning är att åka från kyrka till kyrka och har som huvudsyfte att sprida information och propaganda mot hur man ska stoppa att homosexualiteten "sprids". Då i länder som har dödsstraff, fängelsestraff och höga böter för homosexuella gärningar - och självklart går mannen hem hos folket!

Det är dessa händelser som gör mig mörkrädd för världen. Hur det kan finnas sådana människor, vars sysselsättning är att sprida hat, ilska och lögner om andra människor - ja, det är för mig en jävla gåta! Och det som gör mig ännu mer upprörd är att det är 2009, vi borde ha kommit längre i vår utveckling, men så finns det ju analrötägg som denna man som gör att utvecklingen på något sätt stannar upp.
Och vad lär vi oss av detta - jo, att det alltid finns mer att göra! Mer information måste spridas, människors naivitet och fördomar måste tas bort och folk måste förstå att kärlek sker inte mellan två kön, utan mellan två människor - all kärlek är vacker kärlek! 


ps. självklart var jag och såg det vackra lebb-bröllopet i Humlan 1 maj! Jag och Owe stod där med tårar i ögonen och bevittnade hela cermonin, och det var så vackert! Anledningen till att jag inte skrivit något är att jag vill ha med bilderna och då behövs en annan dator!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer