Använd kondom!

Hörde idag på radio om en undersökning som gjorts om ungdomars sexvanor, och mer än 20% använder inte kondom! Det är alltså mer än 1 av 5 pers som inte använder det! Aah är det bara jag som blir fullkomligt galen?! Detta visar bara återigen hur jävla viktigt det är med bra sexuallundervisning i skolan, och att man bankar in rejält i ungdomarna hur viktigt det är med kondom! Jag förstår bara inte hur svårt det kan vara att dra på en kådis, vad kan det ta? 30 sek, 1 min om man är nybörjare eller lite nervös kanske. Men ändå, den stund det tar - det är så jävla värt det i längden! 

Två av de viktigaste som kondomer skyddar emot!

- Graviditet, är man mogen nog att ha sex, är man mogen nog att bli på smällen! Men att ta konsekvensen av det är det knappast alla klarar av!
- Sjukdomar, det finns en mängd farliga, obehagliga och otrevliga saker som man kan få på ställen där man minst vill ha det! 



Det är både korkat och jäkligt osexigt att strunta i kondomen.


ps. Att man kör med "avbrutet samlag" - människor som kör med det förtjänar nästan att få något obehaligt om man är så pass korkad att man tror att det funkar alla gånger! För er som inte visste det, innan mannen "kommer" så finns det något som heter försats, som är exakt vad det är - vilket även kan leda till en graviditet.

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer