"bara en liten tur till ikea"!

Ja, som jag skrev tidigare skulle sanna bara ta med mig på en liten lunch, men när vi väl är på väg frågor hon även om jag är sugen på en liten tur till ikea. Och det är söndagen innan löning, jag är ledig och har inget för mig, så varför inte?! Vi tar hennes gigantiska lastbil och rör oss mot en annan förort, och på ikea rullar det på. Det var kanske minst tusen par som alla bestämt sig att handla just idag, medan jag och sanna mest vallade runt som två halvdöda får med solglasögonen på sig inomhus! Vi tog det vi skulle ha och begav oss mot kassan, och inte vilken kassa som helst, utan Naddis kassa! Och framför oss står ett par, som bokstavligen köper ett helt kök(!!) det var två hela vagnar fullsmockade med tusen olika saker där streckkoderna låg åt olika håll, och jag kände både min egen och Naddis svett när dom skulle börja betala. Vi handlar det vi ska, köper massa dricka och små pizzabitar innan vi packar in allt i sannas lastbil. 50m senare hör vi ett dunk, sanna får panik och svänger in på en mack. Vi checkar läget och ska dra därifrån när bilen vägrar starta! Så i ren panik hämtar Sanna en mack-snubbe som säger att startmotorn dött! Sanna ringer kanske minst tusen samtal medan jag känner hur jag dör mer och mer för varje minut som går. För att göra en lång historia kort, bärgningsbilen kommer, Matte kommer för att köra hem oss, Bärgningssnubben lagar bilen för det var bara batteriet som var lite slött, Matte har kommit helt i onödan men tvingas ändå vara kvar för att hjälpa till med sannas cp-tunga vitrinskåp! Och kanske 1-1,5h på en bensinmack är vi äntligen på väg hem!

Ja, så tillbringade jag min stillsamma eftermiddag. Är det inte härligt när livet alltid blir sådär fullsmockat med kaos jämt och ständigt?! Sätter liksom lite extra krydda på vardagen!




 

puss puss//en lycklig caro<3

1 kommentar
Sophia

Ja, herre gud! Det är bara ni två som kan lyckas med något sådant! Och tack gode gud att inte jag var med oxå! Jag hade DÖTT på kuppen!