Blinddate?!

Jag och kollegan pratade Dan Brown och hans böcker hela dagen idag, Änglar och Demoner har ju premiär nu på onsdag, och om det är någon som har lust att gå - känd som okänd spelar ingen roll, hör av er för jag vill gå på premiären! Fast jag har ett krav, ni måste ha läst boken innan! ;)
Och efter allt prat om hans böcker så är jag supersugen på att läsa om både Da Vinci Koden och Änglar och Demoner + hans två andra böcker som jag ännu inte läst. Aaah läs-stress! Samtidigt som jag vill läsa om alla Harry Potter-böcker! Dessutom så läser jag även två olika böcker parallelt nu med varandra, tror jag blir klar med dom först innan jag börjar på två nya. Någon mer än jag som älskar att parallelläsa?! Jag läser för tillfället "En shopoholic får en syster" och "Perfekta hemmafruar", båda riktiga chiclit på högsta nivå - perfekt läsning när man vill ha underhållning samtidigt som hjärnan får slappna av!

Så bio på onsdag, hör av dig! :)




ps. ellen, minns du i rom när vi försökte hitta de olika scenerna från boken, och vi tror att vi hittade fontänen där en blev dränkt! Riktigt fint minne! :)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer