borta, men ändå hemma!

Sitter hemma hos mor, har precis vattnat alla tusen blommor och känner mig sådär härligt gravid-mätt! Mitt favvoställe hade öppet så det blev en kombo av räksallad och räkor i kokosmjölk, så sjukt gott och den lilla farbrorn där är så trevlig! Jobbet gick bra och blev betydligt roligare då syster kom på besök + att jag fick en present - en mjölkko! Hur liten och söt som helst, bild kommer senare. För tydligen ska varje hem ha en sådan ko, och nu har jag fått en och därmed är vårt hem komplett! ;)
Upptäckte även idag att det var löning, tror det är första gången i världshistorien som jag inte haft nedräkning sen minst en vecka tillbaka. Utan jag har mer bara jobbat på och överlevt, och tadaa idag trillade pengarna in. Härligt livet kan te sig ibland, tycker ni inte?!

Nu ska jag utnyttja att jag är hemma hos mor och låna hennes badkar. Det är nog det jag saknar mest med denna lägenhet, jag missbrukade det från dag ett och tog minst ett bad om dagen i flera månader. Det är något speciellt med badkar, så varmt och mysigt + att jag tänker så bra och effektivt under ett bad. Samtdiigt som jag blir avslappnad, hur nu dettta hänger ihop har jag ingen aning om...

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
evelina

Nu nollställs alla rösterna inför månadens blogg finalen. Så gå in och rösta på eran favorit blogg av de tre som kom vidare! ;)

Sophia

Japp, varje hem behöver en mjölkko! Så nu har jag köpt en till dig, en till oss och en till vår mor som hon får när hon kommer hem! =)

(Eftersom att hennes gick med Hackes.. Davids höns under isen.. som det heter!)