Efterlysning!!

Nu ligger det till såhär, söndagen den 11okt kommer ett av världens bästa band till Sverige - Green Day! Och ja, jag är fortfarande lika kär i Billie Joe Armstrong, och hela bandet. Så jag måste verkligen se bandet när de äntligen kommer till landet. Jag har väntat på den här dagen i flera flera år! Nu till problemet - jag har ingen, ingen att gå med! Ingen i min bekantskapskrets verkar lyssna på rätt sätt när det kommer till musik, så det är ingen förutom jag som dyrkar dessa underbara män!
Nu till efterlysningen - finns det någon, någon därute som tycker om Green day?! Och som vill gå med mig?! :) Jag är världens roligaste att gå på konsert med - jag är tålmodig, rolig,underhållande, hoppar högst, skriker mest, headbangar, i mitten av moshpitten och jag lyckas nästan till 90% med att träffa bandet! Visst låter jag som det perfekta konsertsällskapet? Det är jag också! :)






ps. jag vill verkligen inte gå själv på denna konsert, det räcker med att jag gått själv på Martin Stenmarck vid flera tillfällen, och det är inte lika roligt att gå när man är själv! Så hör av dig om du vill ha mig som sällskap!

puss puss//en lycklig caro<3

1 kommentar
frida

haha vsg :D puss!