Egentid - del 1!

Min andra lediga dag, och har innehållit allt från lovely vänner, för god mat, lite bråk, tårar och nu abba och choklad! Det enda som fattas är lite sex, men det räknar jag stenhårt med innan solen gått ner.
Vill ni veta en hemlis?! Även om mitt och älsklingens förhållande kan verka jävligt ljusrosa 24/7 så har även vår sol fläckar, och idag var det jag som stod för fläckarna... Det handlar om egentid! Ja, alla vet hur viktigt det är för ett förhållande, utan det kan man lika gärna kasta barnen över bordet och se skeppet sjunka! Det är bara det att jag inte alltid har lika stor förståelse för när han vill ha egentid och jag vill ha tillsammans tid... Men efter lite skrik och gråt från min sida, och kramar och snälla ord från hans sida sitter han nu i sovrummet och spelar poker el ngt annat, och jag sitter i vardagsrummet med ABBA på högsta volym, smurfblå ansiktsmask, ett fotbad som väntar + tjugo tidningar, ny bok och en stor ask med Geisha! Så jag tror jag överlever. Eller vad tror ni?! ;)

Så medan jag har egentid tänkte jag passa på att massblogga, maila massa fina mail, njuta av abba, chokladen och lugnet samt berätta en massa nyheter som kommer ske för min lilla blogg! Enjoy!



puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer