En riktigt bra start på dagen

Vilket är det absolut bästa sättet du kan väcka din älskling på? Ja förutom en fantastisk frukost på sängen med rosor, kärleksdikt och nygräddade pannkakor, tänk bort hollywood nu. Vilket är det bästa, eller kanske sexigaste sättet för din älskling att bli väckt på?
 - Vad sägs om en avsugning som dagens första händelse? Kan knappast bli bättre än så eller vad tror ni?
- Eller varför inte långsamt smeka och kyssa din älskling tills den vaknar, och ni kan fortsätta därifrån tillsammans? Både väldigt mysigt och gulligt sätt att bli väckt på, som dessutom förmodligen innehåller toppensex!
- Eller ännu bättre - led din älsklings hand till rätt ställe, så borde han/hon ganska snabbt inse vad du är sugen på! ;)

Alla dessa tre är sexiga, mysiga och roliga sätt att väcka din älskling! Så varför inte prova ett utav dessa redan imorrn på din älskling, eller ännu bättre - ligger han/hon fortfarande och sover?! Välj en och sätt igång! ;)



ps. ett bra tips är att ha lite koll på vad din älskling tycker är okej och vad han/hon inte tycker är okej. För vissa kan detta vara en våt dröm som går i uppfyllelse, och för andra kan det ses som ett övergrepp. Så ha koll på hur långt du kan gå och vad din älskling tycker är okej!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer