fina flickor gör det.

Hittade en av mammas gamla böcker från 80-talet med följande titeln - "Fina flickor gör det! eller - Du kan också få ett bättre sexliv". Bokens blad har gulnat med åren, språket och tankesättet är så gammalt att känslorna förvånad, äcklad och förbannad blandas med nyfikenhet. Med andra ord, jäkligt intressant läsning!

Kan dock inte låta bli, vad var tanken med alla flickor som inte var "fina"? Var tipsen och instruktionerna i denna bok inte ägnade dem? Eller nådde de inte upp till gränsen för "fin" och kanske därmed redan visste allt som fanns innanför bokens pärmar? Och vem skulle egentligen köpa en bok som hette "Fula/stygga flickor gör det/Naughty girls do it!"?!


Kan inte låta bli att undra - Nice or Naughty?


ps. en av de saker som jag ska förändra i mitt arbete som sexolog - sättet man ser på kvinnor och de sätt som fortfarande ses som acceptabelt idag. Det finns inget som heter "fina nog" eller inte, alla har rätt till ett bra och roligt sexliv!

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Jells

SV: Jo den finns i svart också :)

Sophia

Har du letat fram den gamla godingen! hehe.. inte för att jag har vågat läsa den.. men jag har nog fingrat på den lite någon gång.. Jag är för pryd för såntdär!