Fler sexpartner okej - enligt unga!

RFSU gjorde nyligen en undersökning bland tonåringa i åldern 15-20 vad de tycker om att ha fler sexpartner, och nästan var tredje tyckte att det var helt okej att ha fler sexpartners samtidigt, så länge man inte lovat någon av sina parterns trohet! 29% av de svenska tonåringarna som svarade tyckte det var okej, till skillnad från Danmark och Norge där endast 6% ansåg det okej, och i Finland 13%!

- Nu missade jag denna undersökning, men hade jag varit med och svarat så hade jag svarat detsamma! Jag är mycket positivt inställd till att man har fler sexpartners, men på några villkor - så länge det är på lika villkor och att man skyddar sig, så får man i min mening sätta på hur många man vill! Jag menar varför inte? Är man singel, så ta chansen - testa, lek, och känn efter vad som känns bra, roligt och sexigt! Det viktiga är dock att alla är på samma spelplan, och att alla förstått reglerna - när det är avklarat - kör på! Både tjejer och killar ska kunna hångla runt, sätta på och spana in mer än en person åt gången utan att behöva stämplas eller få skitsnack, undersökningar som denna visar att vi är på väg åt rätt håll!

Men vad tycker ni? Ska man hålla sig till en och samma person även då man är singel, eller är det fritt fram att sätta på vem man vill? ;)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer