Hannah my favorite!<3

Har glömt att berätta om det viktigaste som hände på Veckorevyns EGO-dag, för er som inte vet det så Älskar (love love love) Hannah från VR! Hennes krönikor, hennes svar och hennes språk, ja för mig är hon en riktigt stor förebild! Iaf jag träffade ju henne sist VR hade ett stort evenmang, vilket var i Kungsan för över ett år sedan. Och nu  ett år senare när vi återigen möts på EGO, är det detta som händer - Vi kramas och hon börjar direkt fråga mig hur det har gått för mig och om jag kommit på något sätt till att bli Sveriges yngsta och bästa sexolog! (JA, det var Hon som kläckte det uttrycket om mig! Jag har en autograf med den texten på! ;))
Och för er vanliga dödliga som inte brinner för sex, relationer, dildos och könsdelar, så kanske det inte är någon big deal! Men för mig var det ungefär lika stort som att Björn Borg skulle glida fram till älsklingen och be om en match, Ronaldo bjuder Emly på en tripp till Hawaii eller om Ola Salo skulle bjuda Jennie på en fika! (Ja, ni tre borde förstå vad jag menar!)

Så förstå min glädje över att hon först kommer ihåg mig, och sen minns allt vi pratat om sen sist! Otroligt stort! Så jag gick igenom mina kommande planer(avslöjas inom kort!), hann berätta om mitt sexfantasiprojekt med Katerina Janouch samt att jag och älsklingen ska till New York nu i Juni! Så förutom att hon ska hjälpa mig med min dröm, ska hon även vara med och skriva massa sexfantasier och ge mig massa top-tips inför resan! Vilken kvinna!




ps. så gissa vem som nu ska skicka ett långt fan-mail till henne!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer