HT!

Var på världens mysigaste lunch idag med mina gamla ht-favourites! Eller gamla och gamla, det är ju bara vi som är HT så! Självklart möttes vi upp på 60, men jag måste medge att jag nog mognat en del... Jag har gått från min älskade Lax/philadelphia-foccacia som jag kekat konstant där under tre år, till att nu välja något nytt varje gång. Det är vad jag kallar framsteg! ;) Och denna dag blev det räksallad med bulgur och bluecheesedressing, kan låta som det skär sig, men sjukt gott! Så pass gott att jag till slut hällde malins mangojuice över hela tallriken, eftersom jag fortsatte att äta trots att jag var cp-mätt!
Iaf, lunchen var supermysig! Vi gick igenom allt och lite till bland alla tusen saker som skett sen sist! Skvallrade och bokade in en kommande ht-kväll med lyxmat (förmodligen gam-mycket tacos!) massa goda drinkar, skvaller och massa skratt! Som jag längtar!!<3





puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Anonym

haha du den var inte vacker! men tack för idag!:) mysigt! och ja vi mååååste ha ht kväll med middag, tjejsnack och drinkar. måstemåste :)

malleballe

men snygg bild asså! hahahahahha

<3