Hur mår du av sex?

Hur mår du efter att du haft sex? Är du glad, lycklig, sprallig, trött eller bara helt slut i huvudet? Egentligen så borde sex rent spontant resultera i att man blir helt slut i både kropp och huvud direkt när allt är klart - mycket energi som använts, en mängd muskler och kroppsdelar som fått arbeta både statiskt och dynamiskt, samtidigt som en massa känslor virvlar runt i ditt hjärta, hjärna och kropp! Låter i mina öron som ett riktigt bra träningspass, fast iofs så är ju det beroende på hur pass avancerat själva akten varit...

Jag läste någonstans för länge sedan att det finns två sorters människor när det kommer till efter-reaktion på en orgasm, antingen gör det så att man blir taggad, glad och lycklig, riktigt upplyft. Eller så blir det till det motsatta, man blir trött och slut i både kropp och knopp!

Tänk på det nästa gång du har haft sex, hur du och din kropp reagerar både efter sex, och hur du mår efter en orgasm! Glad eller ledsen, pigg eller nere, och ändras det från gång till gång eller kanske från person till person? Det säger väll ganska mycket om hur du upplevt sexet, och hur det får dig att må! Kan vara värt att tänka på, eller hur?! ;)

ps. någon mer än jag som fått känslan av att bli riktigt borta i huvudet efter en riktigt bra orgasm? Som att hela huvudet är fyllt med bomull och du känner dig en aning groggy. Någon mer än jag?

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer