Hurtbulle here I come!

Jobbet gick bra, inte fullt så bra som igår, men helt okej. Ville gråta imorrse för att jag var så trött, och kom fram till att nyckeln till all min trötthet måste vara för dåligt med motion. Så jag pratade med bagaren och jag fick en massa tips och tro det eller ej, men jag har under denna kväll varit ute på min allra första joggingtur! Tadaa! Och det var helt ärligt inte fullt så jobbigt som jag hade föreställt mig, jag överlevde, och jag tom med joggade i en uppförsbacke :)
Iofs så la jag mig ner på golvet och flåsade så fort jag kom innanför dörren, men känslan jag har nu är iaf ganska härlig. Dessutom har jag lyft en massa tyngder och med hjälp av tvn gjort en jäkla massa abslides - hej träningsvärk!

Jag tänker att eftersom jag hatar att jämt vara så trött, så måste jag göra något åt det, jag kan ju inte sluta jobba och sova mer! Så då får det istället bli en liten omställning i kosten och mer motion på schemat, får se vart jag hamnar! ;)

Tisdag kväll - tvättstugan är i full gång, jag har precis lyckats färga ett lakan i svagt rosa och några av älsklings dåvarande vita strumpor har antagit en aningens rosa ton. Inte precis lyckat, men det är ju bara min andra gång i tvättstugan! Så medan torkmaskinen kör på och sista maskinen körs så ska jag springa iväg till butiken och handla lite glass som plåster på såren åt min älskling och för att han har dödsont i halsen!

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Evelina

Sv, gillar också tullpaner! ;)