It´s my party!

Ja, som ni alla vet så är ju jag med i ett underbart projekt med min stora idol och förebild Katerina Janouch, projektet handlar om kvinnors sexuella fantsier och jag är hennes resarcher! Sjukt stor ära och jag är väldigt stolt och hedrad över denna ära att blivit utvald! Så pass stolt att jag tänkte ha en liten fest - för lilla mig!

Men det ska inte bli vilken vanlig fest som helst, nej nej, nu pratar vi en riktig Girl Power-fest! Jag tänker mycket goda, starka och färgglada drinkar, snacks, lite plockmat, bra och sjunga-med-vänlig musik, mycket trevliga människor, och kanske bäst av allt - tema rosa!

När jag tänkte ha denna underbara lilla tillställning, när boken kommit ut så att vi kan fira dels det, lilla mig för en stor del i min karriär, samt oss själva - för att vi är bäst! Vilket självklart innebär att det bara är Girls Only! ;)
Jag ser gästerna framför som en mysig blandning av en mängd underbara tjejer, nära och kära. Men jag tänkte även passa på att bjuda in lite folk som jag lärt känna här, via bloggen! Vad säger ni om det, darlings, ni som varit med och bidragit till boken och hjälpt mig med mitt projekt?! Något som skulle vara intressant för er?

Detta är bara en liten tanke som jag kom på idag, men vad säger ni darlings! Vore det inte lite kul med en rosa tjejfest?

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer