Kärleksbrev!

När fick du senast ett kärleksbrev från någon du tycker om? Eller ett fax, mail eller på sin höjd ett gulligt sms på tjugo ord. Mja, inte riktigt samma sak som  på den gamla goda tiden för några hundra år sedan. Nog för att jag är Tant Agda, men det kan väll inte bara vara jag som saknar kärleksbrev, eller själva känslan att man tömmer ut hela sitt hjärta på ett papper och skickar det till den man älskar mest! Så vackert att det suger till i magen på mig!

Nej, jag tycker det borde bli lite skärpning vad det gäller det, återväck romantiken! Dessutom behöver det ju inte nödvändigtvis inte vara ditt livs kärlek som är mottagaren, din bästa kompis, mamma eller lilla mormor som bor så många mil ifrån dig kan lika gärna vara mottagaren. Fast gulligast och mest romantiska måste det nog vara att få hjärtuttömningen från någon man älskar! Jag kan inte låta bli att undra, när slutade man skicka kärleksbrev, när föll det bort från tapeten? Jag kan ärligt erkänna, att sen jag föll för min älskade pluttis, har han fått ett kärleksbrev insmugglat, nerpackat och gömt i någon av väskorna så fort han skulle lämna stan!  Fast är det bara jag som tycker sådant är extremt romantiskt och väldigt gulligt att göra något sådant för den man tycker om? Det behöver ju inte vara någon bibel, eller språk som får ögonen att tåras. Nej, det är mer tanken och känslan bakom brevet som får mitt hjärta att slå lite extra!

Så vill du kamma hem lite extra pluspoäng hos din älskling, väcka/skapa din romantiska sida, eller bara känner för att berätta hur du känner för den du älskar - skicka ett kärleksbrev!


Yes, boken från SATC The Movie, behöver du lite inspiration eller bara vill drömma dig tillbaka till den tid då kärleksbreven var hot stuff - läs den!




ps. nu ska jag själv ta och skriva några kärleksbrev!


puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer