Kondom är sexigt!

Jag fortsätter min kamp i att få ungdomar/allmänt folk att inse hur pass bra och trevligt kondomer faktiskt är! Så tänk er följande situation, helt tagen ur luften, men dock något som sker kanske hundra gånger varje fredag/lördagkväll i Stockholm: Du är ute på en klubb med dina vänner, livet leker och du träffar någon flirt i baren. Ni dricker öl, dansar, hånglar och röker medan livet känns sådär superbra, du är snygg, åtrådd och har ett ragg att följa med hem! Ni tar er hem till någon utav er, kyssar blandas med plagg som tas av och ni är i sängen, du vet knappt vem mannen/kvinnan är, men livet leker och det enda som du tänker på är att ni ska ha sex och det känns bra. Ni hånglar och är på väg att inleda själva "samlaget" då han/hon pausar och tar fram  en kondom! Och därefter tok-kör ni fram till solen skiner och fåglarna kvittrar. Sen om det bara är ett onenightstand eller love of your life spelar mindre roll!

Varför denna gest är otroligt sexig och bra:
- han/hon visar att han/hon har en hjärna att den används
- hon/han bryr sig inte bara om sig själv, och sin egen rädsla att få sjukdomar/ge sjukdomar eller göra någon gravid/bli gravid
- utan han/hon bryr sig även om dig, och att du inte får något/blir gravid!
- det är stort tecken på mognad
- Hur kul är det egentligen ha sex, när man hela tiden har stressande tankar i bakhuvudet som "tänk om jag blir gravid" "tänk om jag blir smittad av något" "tänk om han har HIV!!"
- kom ihåg!! - det spelar ingen roll om det är ett onenightstand eller nybliven pojkvän eller ett gammalt kk, vet du inte om allt är safe, så ska du inte riskera något!

Och vad är det för dag idag, lördag! Och hur stor är chansen att du inte går hem med någon snygg hunk, ger ditt kk en avsugning eller har sex med din nya flickvän för första gången?! Chansen är stor och för att ni båda ska kunna njuta av härligt, njutningsfullt, sexigt och trevligt sex - använd kondom!



puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer