New York - here I come!

Nedräkningen pågår för fullt, och om inte mindre än 21 dagar sitter jag på planet mot drömmarnas stad och landet jag både föraktar och förundras över! Fast drömmarnas stad, det kanske är Hollywood nu när jag tänker efter?! Iaf, det är till det stora äpplet - New York jag ska till! Den 13 juni åker jag, älsklingen, wannabe-svärmor + lillebror till New York!! Och jag är så taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! 
Så nu tänkte jag vara lite duktig och plugga in lite fakta om staden jag ska till, men inte genom någon liten guidebok, utan mer via levande fakta - Sex and the City! Har precis påbörjat ett SATC-maraton som ska hålla på ända fram till avresan och jag ska se serien från början till slut och jag är redan snart klar med första skivan! Det om något borde väll ge mig en bred bild över hur staden ser ut, var affärer, butiker och andra saker ligger i staden?! Dessutom så tipsade dom i en guidebok om SATC, så helt ute och cyklar kan jag ändå inte vara :)



ps. om det är någon som varit i New York, och som har tips på och måsten som jag måste besöka, äta eller göra! Hör av er!

puss puss//en lycklig caro<3
5 kommentarer
MikaelaGabrielson

Visst är dom söta dom små liven! =) Vi vill ha en liten tik.. (vad är en sexolog?)

Caroline, LINA FRANKღ

:D

susan

sv; samma här , vad händer med världen :O?

Ezzas

Sv. Tycker också de var fina ;) <3

Ida

Jag vill också till NY! Dit går min drömresa... Nåt du måste besöka är Carries trappa=) Vet ej vart den ligger men det går nog att ta reda på, pussa