Skärpning Ryssland!

Nu i helgen så var det ju inte enbart schlagerfestival i Ryssland, utan det var även en mini-pridefestival som skulle ha ägt rum i moskva. Men paraden, som bestod av 30st hjältar, hann knappt börja sin march innan poliser anföll dom, tryckte in dom i bussar och körde där ifrån. Stället där paraden skulle äga rum var redan fullproppad med poliser, redan innan paraden ens hade börjat, för att på så sätt förhindra så fort som möjligt! Hur man ens kan ta beslut som dessa, och förhindra några människor att visa sin kärlek och stolthet, är för mig ofattbart.

Jag tycker det är dels otroligt olyckligt att det får gå till så i ett land som nästan gränsar vårt. Men samtidigt så kan jag inte låta bli att bli så förbannad att jag vill gråta. Det är år 2009, och man ska fan få ha rätten att vara sig själv och älska den man vill! Se istället på vår pride-festival varje sommar, det är en ren folkfest! En vecka fullsmockad med föredrag, diskussioner, konserter och tusen andra viktiga ämnen och saker som tas upp i kärlekens tecken, och som dessutom avslutas med en underbar parad genom hela staden! Det är i dessa stunder som jag är så stolt över vårt land att jag vill klä mig i svenska flaggan!

ps. önskar bara att resten av världen kunde inse det viktigaste av allt - all kärlek är vacker kärlek! Man blir kär i en människa, och inte ett kön!<3

puss puss//en lycklig caro<3
6 kommentarer
Evelina

Sv. Tack så mycket!! <3

susan

åh tack :)

Vill du följa den med bloglovin ? <3



kram

M - Livet som hockeyfru

Kul att läsa andras åsikter =)

bjölsie

apropå kärleken, jag önskar dig att få helt stort och ständigt känslan i rumpan

Jesper

привет



I många ortodoxa och katolska länder finns det en drös av en massa duperade och tungotalade fanatiker. Jag säger som Nietzsche att "Kulturens mening är att uppfostra rovjuret till ett tamt och civiliserat djur". Utifrån det här citat kan man komma fram till att ryssarna låter sig förslavas av kristna fördomar och av en massa moralpredikningar som är totalt inrökta.



форма прощания och ha det gött

Sophia

Vad dålig du är på att uppdatera...

FIS!