Veckans boktips!

Denna vecka handlar boktipset om en skönlitterär bok, en roman. Men inte vilken tråkig roman som helst, utan jag må påpeka en på min top-tio-lista-över-böcker-bok! Och om man i runda svängar säger att jag läst 500, så¨förstår ni hur bra boken är! Smulklubbens skamlösa systrar av Mian Lodalen heter veckans bok.
Boken handlar om My, en lesbisk i Stockholms gaydjungel, arbetar som krönikör på en gaytidning. I boken får man då följa My och hennes två bästa vänner Heddan och Mackan på deras galna upptåg! Språket boken är skriven är på påminner mig som att någon berättar en berättelse live, väldigt levande vilket bara gör boken ännu bättre! Innehåller väldigt mycket skratt, smarta funderingar, kärlek, vänskap och en väldigt bra bok för lebbar, bi och annat trevligt folk! Även en del sex, tankar om lebbar och tjejer förekommer, bra info för nyutkomna! ;)
Typ jag själv snubblade över den här boken i början av min bi-tid, och när jag läst ut boken på en dag så mailade jag författarinnan själv, Mian Lodalen, och öste kärlek, beröm och tankar över henne, och dagen efter fick jag ett lika kärleksfullt svar tillbaka. Det om något visar vilken bäst författarinna vi pratar om, och hur värd boken är att läsa! ;)


Den må se oskyldig ut på framsidan, men tro mig - det är den inte! ;)


puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer