Veckans boktips!

Yes, en liten nyhet här på bloggen är att jag varje vecka hädanefter kommer att tipsa er om mina sexigaste favoriter bland böcker. Kan vara allt från erotiska novellsamlingar, instruktionsböcker till rena faktaböcker - den gemensamma nämnaren är såklart att de handlar om sex! ;)

Först ut är - Begär, erotiska noveller av Clara Jonsson!

Ja, jag är ett väldigt stort fan till Clara Jonsson, en mycket svensk författarinna som valt att skriva under pseudonym (annat namn än sitt eget) med den enkla anledningen att hon har ett fantastiskt språk och skriver noveller som ingen annan. Hon har tidigare gett ut Lust och Passion, två andra riktigt bra böcker, och Begär är nu hennes tredje bok med erotiska noveller. Och jag kan säga att jag har under mina år läst åtminstone hundra erotiska noveller, och det är något extra med Claras, på ren svenska - man blir kåt, våt och upprymd av att läsa hennes noveller! ;)
Läs ensam nedkrupen i sängen eller i ett varmt bad. Få inspiration, tänd eld på din lust eller lär dig och införskaffa information och erfarenheter. Eller läs tillsammans med din älskling och se vad som händer. Alla sätt är lika sexiga och mysiga, men på olika sätt. Välj ett utav dom och sätt igång!



ps. Mitt bästa tips gällande denna bok är väll att inte följa mitt exempel och läsa fram och tillbaka från jobbet, till är skitjobbigt då man vill göra helt andra saker än arbeta... då är på vägen hem bättre då man är uppvärmd när man ankommer till sin älskling! ;)

puss puss//en lycklig caro<3
4 kommentarer
Rebecca

helluuu, jodå det är rom sås till laxen, riktigt gott du blandar bara en creme fresh med en liten rom burk, dom oranga romen såklart. sen är det stekt lax :) riktigt gott faktiskt!

susan

sV: Ja visst är det ;)!



bra tips <33

Mikaela - hockeyfru

Mm dom är sjukt söta! Men alledes för dyra för att jag skulle lägga pengar på en sån..

Ida

Kul med boktips för en som jag, som älskar att läsa böcker=)Fast jag föredrar chicklitt - genre;)



Puss