den blåa politiken.

Det är onsdag kväll, jag och Moa har pluggat i över 8h och hjärnan är sådär härligt seg som kola. Men så börjar vi prata politik, den blåa politiken, eller snarare vad det är för fel på människor som ändå röstar på dom?! Slutkommentaren på det hela var:

M - Du, det enda bra Moderaterna har gjort sen dom vann valet var att sätta upp fler lampor i Humlegården!

HAHAHAHAHA! Och sen utbröt ett väldigt stort skrattanfall, för vilka är så jävla dumma att dom röstar på ett sådant parti?!


ps. moderater därute får gärna lämna en kommentar med "bra" saker som M har gjort, och det ska inte enbart gynna det med feta plånböcker...
#1 - Anonym

Ja du intressant diskussion, fine om ni vill rösta på en gammal avdankad kärring som Mona Sahlin så varsågoda :PSläpp fram andra kvinnor i politiken istället för stolpskottet Mona Sahlin, hon kommmer att skämma ut sig i EU och i andra internationella sammanhang

#2 - car0 - sex, kärlek och allt däremellan!

Eeh jaa! Mona är bäst! Och avdankad kärring? Är det bättre att rösta på en grupp avankade gubbar?Visst att det skiljer sig lite i åldern (8) år, men när det kommer till sättet att tänka politiskt, då är Reinfeltd fan så mycket mer avankad, kärring och gubbig än Mona!Fler kvinnor kommer att komma in i EU, vänta du bara!

#3 - Johan Whalsjöö

Har det någonsin varit något negativt med feta plånböcker? :D