sexualupplysare och bokälskare

ego-dag!

Publicerad 2009-11-20 13:07:52 i Sex osv.,

Efter morgonens äventyr åkte jag direkt hem, ignorerade att jag hade både föreläsning, semi och saker att plugga. Resten av dagen ska jag pyssla om mig själv, vara ensam och tänka, äta goda saker, läsa ut flera böcker, ta mig tiden att andas och reflektera, ha tända ljus överallt, ha minispa med allt vad det innebär och bara andas.

Minns inte ens senast jag vilade, stannade upp och tänkte eller tog hand om mig själv. Allt för länge sen och idag ska jag bara njuta av att jag är jag och pyssla om mig själv på alla sätt och vis. För det är jag värd<3Modern version av Kuckelimuck-medicin!


Någon på VR måste ha telepatisk förmåga eller älska mig väldigt mycket som skickade nya numret idag<3ps. så om jag inte svarar på samtal eller sms, jag lever och mår bra - måste bara få andas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela