en händelse

Jag var nyss med om något, en händelse som jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva, men om någon känner igen sig eller har varit med om något liknande, så hör gärna av er.

- jag klev in i ett rum jag aldrig varit i, vad det är för rum eller vart det ligger spelar ingen roll. Men när jag var därinne så la jag först märke till doften, en doft som bara en människa kan ha och det är tre faktorer som påverkar denna doft som får mig att reagera. Känslan som slog mig när jag drog in doften, jag kan inte kalla det kärlek, men möjligtvis något snarlikt.
- jag drogs tillbaka i tiden och tusen olika minnen slog mig på en och samma gång. Jag som bara skulle göra ett snabbt ärende drogs tillbaka och hjärna, hjärtat, alla känslor och kroppen hamnade på helspänn, jag kunde inte annat än stå kvar och låta mig dras med.

Hade han varit död så är jag fullkomligt säker att det måste vara exakt sådär det känns när någon kommer tillbaka för att hälsa på som spöke, men nu när han är en livs levande människa som bara bor på andra sidan stan - så har jag ingen aning om hur jag ska tolka denna händelse.

Nej men varför plugga när man kan träffa levande spöken?
1 kommentar
ANGELICA

tack! Ja det är det :)

Hoppas du får en fin kväll!