going to the chapel

Inatt drömde jag om mitt eget bröllop. Jag och L skulle gifta oss, och när jag stod där och väntade på honom så ringde han och sa att han bangade, han var inte redo för giftermål och att jag fick klara det här på något sätt. Där stod jag i en vacker brudklänning, ingen slöja och höga klackar, en bukett med röda och vita blommor, och läpparna var vackert röda.

Jag var lämnad innan jag ens kommit till altaret och inne i kyrkan väntade hela min familj, släkt och vänner på att jag skulle bli gift. Det slutade med att jag tvingade ut mamma till mig, och jag förklarade att jag tänkte ingå ett heligt löfte - med mig själv! Men att jag vägrade gå själv genom kyrkogången, så hon var tvungen att gå med mig.

Sen vaknade jag. Jag vet inte om jag gick så pass långt att jag ingick i det där heliga löftet med mig själv, eller om jag också bangade på mitt eget bröllop. Jäkligt snygg var jag iaf, och jag minns att ringen var väldigt vacker. Enda anledningen till att jag berättar det är för att det inte ska ske på riktigt sen.

0 kommentarer