sexualupplysare och bokälskare

Jag ska bli sambo!!

Publicerad 2009-11-21 18:17:51 i min vardag,

Aaah!! Jag är så exalterad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Som ni vet så bor ju jag sen kanske en månad tillbaka ensam i lägenheten, och innan dess så bodde ju älskade Sanna hos mig i 8 veckor.
Så sista tiden har varit ganska ensam, och jag har varit sjukt rastlös - jag är helt enkelt en social människa som mår som bäst när jag får umgås med människor. Först la jag ut en ganska oseriös annons här på bloggen, så pass oseriös att jag fick Nada svar! Jag tyckte själv att den var väldigt humoristiskt skriven, men kanske inte det en bostadsannons ska vara?!

Men idag hände något jäkligt stort, och nästa vecka ska personen komma hit och checka in lägenheten! Aah jag är så exalterad och har så mycket ideér i huvudet gällande hur jag och personen ska göra om lägenheten. Sen är det bara att börja mysifiera och bo in sig. Det här kommer bli så sjukt bra! :D

Kommentarer

Postat av: emsan

Publicerad 2009-11-23 00:32:57

vem ska du bo med?! :o

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela