sexualupplysare och bokälskare

L word

Publicerad 2009-11-30 22:48:39 i Sex osv.,

Åh, jag är så nykär i denna serie! Har redan sett en och halv skiva, och är fullkomligt fast - så för er som undrar, jag önskar mig resten av säsongerna i julklapp! ;)

Jag minns hur glad, stolt, pirrig, kåt och lycklig jag var när serien kom, och det är exakt samma känslor som kommer tillbaka nu när jag ser om den. Jag är fullkomligt övertygad om att denna serie har hjälpt en jäkla massa flator därute att ta sista steget ut, öppnat upp en jäkla massa ögon, dödat en mängd fördomar och gjort denna lilla värld till en bättre plats att leva på!

För er som inte vet hur underbar serien L Word är, eller vad det är för något, så ska jag göra en litem sammanfattning - serien utspelar sig i LA och man får följa ett gäng flator på jakt efter kärleken, spermadonatorer, perfekta ligget och en massa mer. Det är humor, massa sex, viktiga HBT-frågor på en bra nivå, och bara rent allmänt en av världens bästa serier!


ps. och ja, hela serien innefattar väldigt många sjukt heta lebbar, så självklart finns det bra om onanimaterial! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela