män, akta er för dammsugaren!

Att det är farligt för mäns spermier att ha mobilen i framfickan visste väll alla, och sitt inte med benen i kors för då klämmer du ju pungen och riskerar att skada dom små rackarna som hela världen hänger på.

Nu har det komma nya forskningsresultat som bevisar att elektriska saker i hemmet också har påverkan på spermierna. Att spermierna överlag genom åren har blivit långsammare och sämre är allmänt känt - och nu har man alltså fastställt att det har med vad män gör i hemmet och kopplat det till elektriska maskiner som dammsugaren.
Män har alltså blivit så pass duktiga på att städa under de senaste årtiondena att det har en så pass stor inverkan på hur spermierna mår - Och forskare råder nu män att hålla sig undan dessa ting!

För det första: Det kan kanske inte ha med att göra att män i överlag dricker mer, röker mer, äter sämre och är dåliga på att motionera?
För det andra: Konstigt att det var just något så enkelt som dammsugaren, som är det medel som gör rent hemmen. Nu bara måste ju kvinnan i hemmet städa! Och hur går det i bögförhållanden, vem ska riskera sina spermier?
För det tredje: Varför görs det ingen forskning på hur mycket datorn pajar för spermierna? Rakt taget ur luften så borde det väll skada mer att sitta framför och under en dator minst 8h/dagen 5 dagar i veckan än dammsuga 70kvadrat en gång varannan vecka?


Såhär kommer vi aldrig få se männen, för det kan ju skada spermierna!


ps. jag kommer fortsätta vara arg på detta forskningsresultat tills någon bevisar för mig att det var minst en kvinna som gick med på detta forskningsprojekt.