neutralisera

Det kan vara en plats, en person, eller en händelse - det gemensamma är att  något har hänt, något pinsamt, man har bråkat med någon man tycker om eller något hemskt. Istället för att må dåligt, ha ångest eller bli obehaglig till mods så fort man tänker på platsen/personen/händelsen - är mitt bästa tips att neutralisera.

För platsen: Gå tillbaka dit! Ja, beroende på vad som har hänt så är det olika jobbigt, men jag lovar att det kommer kännas så mycket bättre efter. För då kommer platsen inte representera det hemska som hände sist du var där, utan du kan gå tillbaka dit och neutralisera för att sedan i fortsättningen kunna återvända dit.

För personen: Säg att du bråkat med någon du tycker om, ni kanske har rätt ut bråket men det är ändå inte riktigt rätt. Ring upp personen och dubbel-be-om-ursäkt, eller bara prata rent allmänt. Gå vidare från bråket och inse att det ni har tillsammans är så mycket mer än ett litet bråk.

Självklart kan neutraliseringen vara jobbig, pinsamt och göra ont. Men det är nödvändigt för att man ska kunna gå vidare, och det kommer kännas så mycket bättre när det väl är gjort!
0 kommentarer