Sambo sökes!

Hej!

Jag bor i en stor trea i högdalen och vill nu hyra ut ett av rummen. Lägenheten ligger ca 5 min från tunnelbanan och i ett trevligt område. Det som ingår är ett rum och delar av diverse utrymme. Saker som mat, internet och dylikt kan diskuteras.


Vem du är spelar egentligen inte överdrivet mycket roll. Det ultimata vore förstås om våra personligheter klickar och vi kan ha kul ihop! Just nu är jag så sjukt rastlös och desperat efter en inneboende att jag tom bortser från faktorer som politiska åsikter och intressen - så länge du inte är en kallblodig mördare går vad som helst bra!

Som person är jag jäkligt rolig att bo med! Lyckas du ha tråkigt med mig, så är det dig det är fel på :)
Jag går ihop med i stort sätt alla sorters människor och min bakgrund som scout har gjort att jag kan samarbeta med vilken människa som helst!
Är du en sådan person som hellre vill mumla fram ett hej och sen låsa in dig på rummet, så fine! Men det vore ju lite roligare med en person som inte har samma personlighet som en sten, som inneboende :) Hur länge du vill bo kvar beror helt på hur bra vi funkar ihop, men det lär vi ju båda märka efter ett tag.


Så är du intresserad av att veta mer om lägenheten, se bilder, diskutera pris eller annat - maila till [email protected] :)
0 kommentarer