suck, män!

Jaha, nu har gubbarna varit här, och tydligen skulle dom bara besikta om man hade något fel på sina fönster, som jag tydligen inte läst på lappen?! och till historien hör att jag ringde i panik för 30min sen och sa att dom var tvugna att komma hit, då det stod att man var tvungen att anmäla att dom ska komma hit och bestikta!
 Så då skrattade jag lite besvärat och bad dom vända i dörren. Och jag kan inte låta bli att undra - när fan ska män upptäcka att det inte går att kompensera dålig hygien med parfym?! Nu stinker det gubbdoft i hela min hall! 

1 kommentar
Ermin

Hej vi på sexbloggare.topplista.com har lagt märke till att din blogg inte har någon baner på vår topplista.Det är absolut inget krav men eftersom du är en utav våra sexbloggare vill bara vi tipsa dig om att lägga til en banner då det kan ge dig många fler besökare tillbaka.



En banner kan du enkelt och gratis skapa på http://www.bannerfans.com

På topplistan kan du klicka på info ikonen vid sidan om din sajt och få ditt id så att du kan logga in eller begära ett nytt lösen.



Behöver du hjälp kan du kontakta mig via formuläret på http://www.sexpengar.com



Också vill jag passa på att tipsa dig om två nya sex topplistor som precis har startats om du vill ha ännu fler besökare.



http://xxx.topplista.com

http://erotik.topplista.com



Ha en fortsat bra dag!

Hälsningar Ermin

sexbloggare.topplista.com