sexualupplysare och bokälskare

våffelmys!

Publicerad 2009-11-21 22:44:23 i min vardag,

Jag är så sjukt mätt! Vi var lite osäkra på hur många våfflor en människa får i sig, så vi gjorde smet till 25 st, och vi var ju 4, så man kan säga att vi alla blev väldigt mätta! Så sjukt gott med massa grädde och sylt. Medan vi smälte maten jäste alla ut, Sanna låg på golvet, jag låg på en bänk med fötterna upp i taket och Naddi o Jennie på varsin stol. Dessutom passade vi på att gama massa smågodis, kanske inte det smartaste medan man smälter maten - för nu är jag sådär obehagligt övermätt!

Kvällen var otroligt mysig och bra på många sätt, jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan er. Mitt liv skulle liksom inte fungera om jag inte visste att ni fanns där och stöttade mig, bäst är fan ett för litet ord för att beskriva er<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela