älskade ungdomsmottagning!

Blev en riktigt lyckad start på dagen, jag älskar min ungdomsmottagning! För det första har dom utökat öppet-hus-tiderna från en dag till fyra dagar i veckan, och så älskar jag dom för att dom alltid är så trevliga och vänliga! Nu var det ju inte direkt något överdrivet spännande jag skulle göra, bara förnya recept för p-piller, men sättet man blir mottagen på, det slår allt!
Jag har haft en jäkla tur genom dagarna vad det gäller just ungdomsmottagningar, oavsett vad jag har haft för problem, frågor eller annat så har jag alltid fått bra svar och hjälp! + att dom är så snälla och gulliga! Jag menar, vem smälter inte för en gynekolog som säger underbyxor?!

Ungdomsmottagningar finns överallt i hela Sverige och är gratis upp till att man är 23. Där kan man göra graviditetstest, kolla könisar, fixa preventivmedel, gynundersökningar + massa mer! Det är gratis, det är superbra och har du någon fråga, fundering eller känner sig osäker så vänd dig till din närmaste ungdomsmottagning!

ps. är du inte nöjd med din gynekolog eller din barnmorska - byt så fort du kan! Är det någon gång det är viktigt med personkemi så är det väll när det handlar om downstairs, känslor och kroppen!
1 kommentar
Moa

Ojoj riktig fullträff du fått till! Själv tycker jag UM oftast är sämst! Speciellt odenplan, otrevligaste personalen. (Om du inte märkt det så kommentarterrar jag din blogg :)