sexualupplysare och bokälskare

det negativa med intimpiercingar

Publicerad 2009-10-20 12:18:20 i Sex osv.,

Jag har hitills bara upptäckt en enda liten negativ sak med att ha en intimpiercing, och det är så fort man blir de minsta förkyld eller snorig så reagerar piercingen och blir "inflammerad". Varför det blir så har jag faktiskt ingen aning, men alla jag känner med likadan piercing har mer eller mindre upptäckt samma sak. Kan alltså röra sig om nått så futtigt som lite snorig så börjar piercingen bilda skorpor.

Mina bästa tips på hur du håller din intimpiercing frisk:
- pila aldrig bort skorporna med fingrarna, du har miljontals äckliga baciller på fingrar och naglar som bara förvärrar det hela
- använd duschmunstycket och spola bort skorporna med ljummet vatten
- idominsalva är läkande, sätt en klick på vardera sida om picering och vicka/dra så att salvan kommer över hela piercingen
- tvätta med ljummet vatten och lactacyd

Märker du att inflammationen inte går över trots tipsen ovanför och din förkylning gått över för länge sen, gå tillbaka till din piercare och kolla läget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela