sexualupplysare och bokälskare

dreamcheat

Publicerad 2009-10-27 07:06:22 i Sex osv.,

Hade en så rolig dröm, jag dreamcheatade! Eller egentligen inte eftersom jag är singel, och den personen med. Men under hela drömmen så låg vi ändå båda två och mummlade om hur fel det var och bla bla bla. Det började med att vi typ kolla film, och som självklart ledde till hångel - och sen allt det där mummlandet om hur fel det var och sen vaknade jag. Det var iofs ganska bra hångel, så jag ska inte klaga! ;)

Så, nu har jag berättat det och nu kommer det inte hända i verkligheten. Då jag älskar att tolka drömmar så tolkar jag min egen som att jag är i desperat stort behov av hångel, typ så stort behov att jag tom i drömmarnas värld tar första bästa.Brukar ni drömma att ni har sex med andra? Och om ni är upptagna, vaknar ni upp med skuldkänslor?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela