sexualupplysare och bokälskare

en liten del fysiskt och en liten del psykiskt.

Publicerad 2009-10-30 22:17:17 i Sex osv.,

Ja, nu är det gjort. Nu har jag kommit in i lägenheten, vandrat från rum till rum och det enda jag lägger märke till är de saker som inte längre står kvar. Konstigt att hjärnan istället för att registrera sakerna som står kvar, så registreras bara det som har stått där. Och jag skulle fan ljuga om jag sa att det inte känns, en riktigt jävla känslococtail med tankar, reaktioner, tårar, och tusen känslor som bara rusar genom kroppen, hjärnan och hjärtat. Allt på en och samma gång.

Men nu är det gjort, jag satte på radion för att slippa tystnaden och möttes av en låt som föralltid och alltid kommer att representera den här tiden. Som i ett litet jävla nötskal.

Så nu ska jag stapla alla jävla floskler jag kan på hög, tänka och suga in floskel för floskel, för att sen kicka omkull högen och därmed förbjuda alla, alla, alla, i min närhet att någonsin nämna en floskel för mig igen! Efter ikväll kommer jag ha fått min dos.You know that I could use somebody...
you know that I could use somebody...

Someone like you and all you know and how you speak
countless lovers undercover of the streets

You know that I could use somebody...
you know that I could use somebody...

Someone like you

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela