sexualupplysare och bokälskare

huvudvärk de luxe!

Publicerad 2009-10-27 06:56:31 i min vardag,

Jag lever, men är fullkomligt död. Jag jobbar, och sover, och därimellan försöker jag hinna med något jag tror man kallar att ha ett liv? Sitter hemma hos mamma, knapprar knäckebräd och klunkar litervis med kaffe, i hopp om att jag när som helst ska bli pigg. När som helst nu.

Dessutom, förutom att jag vaknar som att jag sovit fem min, har jag dessutom världens jävla cp-huvudvärk! En såndär riktigt jävla sjuk en, så att liksom varje steg gör ont, och när man vickar lite på kroppen så spänner det till i hela huvudet - perfekt jävla start på dagen?!

Nej, jag ska inte gnälla för det finns ju dom som har det värre. Eller typ kanske mår som jag, men som slog i tån på väg till badrummet det första man gjorde på morgonen. Det hade varit snäppet värre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela