jag är en elak människa.

För det första så var jag en av väldigt få som inte sörjde ett dugg när Michael Jackson gick bort, jag ryckte lite och tänkte ungefär "en mindre pedofil i världen". För mig var han inget annat än en psykisk sjuk man med pedofila drag som oturligt nog begåvats med alldeles för mycket talang! Sen kan man skylla hur jäkla mycket man vill på hans pappa och hela etablissemanget, mannen var sjuk i huvudet - punkt!

För att gå vidare till den elaka biten, hans slutturné skulle ju ha hetat "This is it!", och är det bara jag som genast ser framför mig den gamla risifruttireklamen? Det är massa snö, tomten kommer och ger någon kvinna en risifrutti och i bakgrunden spelas den clatchiga låten This is it!
Jag tycker det är ett så skrattretande sammanträffande att en av "världens mest framgångsrika och talangfulla artister"(blalalal) skulle ha det som sluttitel och att här används samma mening som slogan för risifrutti!


Hahahaha, jag kommer nog få brinna i helvetes eldar för det här! Men det är fortfarande lika roligt och jag har skrattat åt det själv i flera veckor nu!


Bakom varje ängel döljer sig en djävul - ett gammalt Caro-ordspråk

2 kommentarer
Anonym

Du är en vidrig människa!

Emma

haha, nu fick jag den på huvet! klockren koppling ju=)