lite kvällskär...

Herre min gud vilken toppenkväll! Började med middag på Texas Longhorn, med massa kött! Jag fick bokstavligen in en hel gris samlade revben, fast tillagad och med massa tillbehör. Därefter åkte vi in till stan och mot Skandiabion där kvällens show skulle vara. Jag trodde att vi bara skulle se Jonas Gardell, men istället var det tre andra komiker också; först en av världens roligaste kvinnor Karin Sköld, så jäkla bra repliker och en sådan igenkännande feeling och jag är varken 30+ el mamma, då fattar ni hur skicklig hon är! Därefter var den en skåning vid namn Christer, också superbra. Och sen blev det ett litet extrainhopp med Özz!! Så sjukt bra!

och till sist, mannen vi alla älskar och väntat på - Jonas Gardell! Jag vet inte vad det är med den mannen, men trots att han är över femtio år, så vill jag bara plocka med honom hem och behandla honom som en liten docka, ni vet som man gjorde när man var liten. Hans begåvning finner liksom inget tak, så sjukt jäkla bra och jag är fortfarande efterlycklig efter showens slut! Jonas, han har ju liksom alltid funnits där, lite som en husbög! Jag är ju uppvuxen sen start med att ha hans humor omkring mig och vetskapen om att han är kär i en kille, och jag blir nog lite mer kär i honom för varje gång jag ser honom!<3



ps. ska ta och leta fram hans gamla bok En komikers uppväxt, kapitel 42 el 47 är så pass roligt att jag minns hur jag var tvungen att avbryta läsningen, stänga igen boken och andas för att jag höll på att skratta ihjäl mig!
0 kommentarer