sexualupplysare och bokälskare

mina åsikter om idol.

Publicerad 2009-10-23 23:05:34 i min vardag,

  • Varför låter juryn idolerna välja så fantastiskt dåliga val, så att deras såkallade bra(?) röster framställs som värre en kareokekvällar på Kickis! Det blir ju bara obligatoriskt upplägg för massmobbing när dom tillåts så dåliga låtval! Det vore ju lite rättvist att dom får en hint i början av veckan, och kanske får en chans att inte tokgöra bort sig fredag efter fredag?
  • Nog för att jag alltid har tokhatat Elin Kling, men vem fram gav henne uppdraget att "ta fram idolernas egna stilar"? Det är ju bara en kavalkad av den ena värreoutfiten än det andra!! Jag, som hatar mode skulle fan göra ett bättre jobb med förbunda ögon.
  • När det är dags för utröstning, vad är det småtjejerna menar med sina skrik? Att den de skriker på ska åka ut eller stanna kvar? För när de fyller i Jihdes stämningsfulla tystnad, så tror man ju att dom syftar på den vars namn de skriker på vill ska åka ut. Förvirrande...
  • Jag tycker det är rent elakt av ljudkillarna att ha extra hög bakgrundsmusik på vissa av artisterna, då fattar man ju direkt att dom är sämre och måste dränkas lite av musiken.
  • När ska juryn fatta att den enda som kommer gå långt är Calle, avbryta tävlingen och ge honom kontraktet direkt?!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela