om att känna sig åtrådd

En av de viktigaste faktorerna som måste ingå i en relation, som tyvärr allt för ofta glöms bort är åtrå, eller snarare att få känna sig åtrådd. I början i en relation är allt nytt och spännande och man utforskar varenda mm av varandras kroppar och liv. Men sen då, när månaderna börja rinna iväg - hur spännande är det egentligen då?
Det är här det är så jäkla lätt att man tappar varandra och det hela rinner ut i sanden.

Alla vill känna sig sexiga, vackra och att ens älskling åtrår en! Varför? Med den enkla anledningen att vi människor är alltid på jakt efter bekräftelse. På jobbet/skolan vill vi ha och tycker om att få beröm av läraren och chefen, och detsamma gäller konstigt nog även på hemmaplan. Man vill att ens älskling tycker att man är snygg, läcker och att det finns åtrå med i bilden!

Visa, skriv eller allra bästa, berätta för din älskling hur mycket du uppskattar henne/honom. Berätta hur jäkla snygg hon/han är sina nya undies och visa att du verkligen tycker att hon/han är så fin som du tycker! Skapa åtrå och beröm varandra, spara inte på komplimangerna utan bokstavligen ös ur dig hur mycket du tycker om din älskling, hur snygg han/hon är och bekräfta er kärlek!

0 kommentarer