sexualupplysare och bokälskare

onanikoja

Publicerad 2009-10-12 10:36:00 i Sex osv.,

Någon mer än jag som minns avsnitten från Big Brother när Kitty och två andra tjejer skapade en onanikoja? Tror det var någon form av kåtprotest, dom var minsann också kåta och ville onanera utan att hela Sverige såg på. Sagt och gjort så byggde dom en gigantisk koja av massa täcken och satte igång.

Jag brukar tänka hur det där skulle fungera i praktiken, nog för att dom där människorna är på riktigt, men dom levde ju ändå under andra omständigheter än vi vanliga svenssons.
Hur skulle det bli om man gjorde om vardagsrummet till en onanikoja? Bjöd över tjejerna, plockade fram diverse sexleksaker, satte på en p-rulle och sa varsågoda! Kanske är dags för en provomgång, eller vad säger ni darlings?! ;)ps. försten till orgasm vinner! hahahaha! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela