orgasm.

Det är konstigt det där med orgasm, medan en del människor har supersvårt att uppnå dessa underbara moments, så finns det andra som kan få det bara genom att andas på ett visst sätt. Och jag undrar vad det beror på? Vissa forskare är helt övertygade om att allt sitter i psyket, att alla har den rent kroppsliga förmågan, men att hjärnan liksom inte hänger med och vill samarbeta!
Andra säger att själva nöten är känslorna, att det måste kännas fullkomligt rätt till 110% med personen man är med, situationen och hur man själv mår - allt måste rent känslomässigt stämma annars går det inte. Har det med kärlek att göra då? Att man måste måste vara kär och verkligen älska den man har sex med för att orgasmen ska komma?

Mjaa, enligt mig tror jag att det är just sådana teorier som ovan som phuckar upp det! För hur ska man kunna slappna av och njuta av sexet, om man samtidigt ska ligga och fnula över varför orgasmen inte kommer? Varför måste man alltid hitta svaren och peka ut orsaken till varför något blir som det är? När det kommer just till orgasmens lösning är mitt enkla tips - slappna av, koppla bort hjärnan och njut! Orgasmen kommer när den kommer!

0 kommentarer