sexualupplysare och bokälskare

plugg-gnistan är tillbaka!

Publicerad 2009-10-27 23:05:53 i min vardag,

Jag hade min första föreläsning på Män och maskulinitets-kursen, och jag älskar den! Vi har världens bästa föreläsare, så inspirerande och så jäkla bra på att få fram fakta på ett bra och intressant sätt. Så jäkla bra! Jag ville aldrig att tiden skulle ta slut, och jag vill bara ha mer att lära mig! Ahh, kan knappt vänta tills nästa lektion!

Vad det gäller den andra lektionen, haha guud! Den föreläsaren är så sjukt dålig att jag slutar lyssna efter 2min! Tack gode gud att jag hänger med världens roligaste grupp, eller iaf roligaste tjejen ever! Jag minns inte ens senast jag skrattade så mycket på en och samma timme. Tack darling för roligaste kvällen :)

Och imorrn är det sista gången på HIV-kvällen, jag sörjer redan nu för att jag kommer sakna det så mycket!

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-10-29 21:08:45

Så trist med tråkiga föreläsare, finns det nånting värre än en lärare som bara maler på...?;)

Postat av: Moa

Publicerad 2009-10-29 22:27:14

Ha! Nu har du något att läsa min blogg ;) Tur att du går på kursen annars hade ingen skrattat åt mina fot-korv-skämt... Haha nä, vi kommer ha GRYMT på nya kursen tsmns fina honey! Puss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela