saker som bara sker i mitt liv:

Jag står i duschen, tända ljus överallt och radion spelar fin och lugn musik, stämningen är verkligen harmonisk - tills jag upptäcker att min älskade nyutflyttade sambo har flyttat med sig shampot!
 Och då jag bor alldeles ensam, så finns det ju liksom ingen att ropa på hjälp på! Vilket resulterar i att jag måste smyga ut i en kolsvart lägenhet, helt naken, för att komma ut till köket där jag har reservförrådet av shampot. 
Så jag tänder i köket, öppnet skafferiet och ser att shampot står högst upp, så jag tar fram pallen, klättrar upp och plockar nöjt ner shampot.

Och det är när jag står där, spritt språngande naken, med vatten som rinner ner från kroppen och blöter ner hela köket, som jag inser att det kanske är mörkt i resten av lägenheten, och utanför är det väldigt mörkt - så när jag står där i ett tänt kök så ser alla allt... (vilket resulterade i att jag nästintill bokstavligen kröp tillbaka till badrummet)


Så jag tröstar mig med en gigantisk portion glass, och att nedräkningen nu börjat till mitt första författarverk går i tryck!!

1 kommentar
Evelina

Haha, allt möjligt kan hända när man tar en dusch =) Mums med glass iaf! =D