sexualupplysare och bokälskare

saker som bara sker i mitt liv:

Publicerad 2009-10-22 20:31:54 i min vardag,

Jag står i duschen, tända ljus överallt och radion spelar fin och lugn musik, stämningen är verkligen harmonisk - tills jag upptäcker att min älskade nyutflyttade sambo har flyttat med sig shampot!
 Och då jag bor alldeles ensam, så finns det ju liksom ingen att ropa på hjälp på! Vilket resulterar i att jag måste smyga ut i en kolsvart lägenhet, helt naken, för att komma ut till köket där jag har reservförrådet av shampot. 
Så jag tänder i köket, öppnet skafferiet och ser att shampot står högst upp, så jag tar fram pallen, klättrar upp och plockar nöjt ner shampot.

Och det är när jag står där, spritt språngande naken, med vatten som rinner ner från kroppen och blöter ner hela köket, som jag inser att det kanske är mörkt i resten av lägenheten, och utanför är det väldigt mörkt - så när jag står där i ett tänt kök så ser alla allt... (vilket resulterade i att jag nästintill bokstavligen kröp tillbaka till badrummet)


Så jag tröstar mig med en gigantisk portion glass, och att nedräkningen nu börjat till mitt första författarverk går i tryck!!

Kommentarer

Postat av: Evelina

Publicerad 2009-10-23 07:45:01

Haha, allt möjligt kan hända när man tar en dusch =) Mums med glass iaf! =D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela