sexualupplysare och bokälskare

söndag

Publicerad 2009-10-18 17:27:51 i min vardag,

Timmarna ute på landet var verkligen välbehövda, det är alltid därute som jag märker hur mycket jag älskar stället och hur bra jag trivs därute. Det är så tyst och lugnt, vackert och trivsamt. Jag älskar lugnet, och hur man därute upptäcker alla färger. Här i stan är allt bara grått och tråkigt, men därute ser man hur vacker hösten kan vara.

Jobbet gick bra, men överdrivet segt. Tentorna är långt ifrån klara men paniken har ännu inte satt in. Nu måste jag ha en varm dusch, håller på att frysa ihjäl. Därefter ska jag laga söndagsmiddag - pommes frites, bearnisesås och chickenbits! :) senare ikväll får jag sällskap och vi ska bl.a. baka paj!

ps. har dessutom hittat bästa låten ever, den är så bra att jag ska behålla den helt för mig själv<3

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2009-10-18 18:24:32

Skicka skiten till mig, så att jag får läsa och så kan jag tipsa dig! Eller du har det kanske inte på datorn? Men skicka det så fort du har det, så hjälper jag dig!!! Lugn ba´lugn!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela