Starbucks öppnar i sverige!!

Woho! Genast blev den här dagen snäppet bättre, Starbucks öppnar i sverige! :) Först kommer det bli en butik på arlanda, men jag antar att det sen sprider sig in mot storstäderna! Wohoo! Finns det något jag älskar med att befinna mig utanför sverige så är det att det finns starbucks! Wohoo!!

Någon som är på att ta arlandaexpress till öppningen och avnjuta en stor Frappuchino Moccha con leche med mig?! ;)

3 kommentarer
Anonym

Förlåt mig för att jag är en glädjedödare, men jag tycker att Starbucks är överskattat. Deras mörkrostade espresso smakar staketpiss. Man har verkligen lyckats med att döda alla smaker. Angående frappuccino, så tycker jag att det är en dum amerikanisering av kaffet. Starbucks är inget för mig men smaken är som baken.

Ida

Jag är helt klart på=) Har faktiskt aldrig provat nåt från Starbucks, det har aldrig blivit av när jag varit utomlands helt enkelt! Men kedjan är ju väldigt omtalad och folk som varit där är ju helt lyriska efteråt, så det känns som det är dags at prova en kaffedrink därifrån nu=)



Puss

car0 - sex, kärlek och allt däremellan!

ja, the taste is like the but - men jag ska ta med dig till arlanda o ska vi ta varsin veinte grande mocha frappuchino con nata! ;D så sjukt god att du kommer ändra dig!! :D