sexualupplysare och bokälskare

vilken dag!

Publicerad 2009-10-23 23:21:41 i min vardag,

Vilken fullspäckad dag det blev, dock drog det ut på några av grejerna så att två saker uteblev, men men det får bli sånt man får ta igen i efterskott. Dessutom så dök det upp mer jobb till nästa vecka, så just nu prioriterar jag jobb framför studier - smällar man får ta när man är fattig student! Ironiskt det blev att man skippar monsterplugg för att få ihop pengar för att kunna studera?! Lustigt hur allt hänger ihop.

Besöket hos Natti var supermysigt, vi fick spana in den fina lägenheten, jag myste med en katt (ja, en livs levande och trevlig katt, det finns bildbevis!) bakade kladdkaka och pratade om allt!
Därefter en låååång lunch som övergick till fika som avslutades när restaurangen klädde om från lunchmatsal till middagsvänlig. Trevlig, uppdaterande, prat om allt och asroligt iaf :)

Jobbpasset gick superbra, världens snällaste unge och vi klicka direkt! Så enkla pengar att det nästan är oförskämt! Men jag kan ju inte direkt rå för att barn och föräldrar faller pladask för mig?! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela