Äntligen här!

Resan ner gick superbra! Vi köpte supergod frukost på Esopresso House som jag och syrran hade som färdkost på tåget. Sen pga av diverse avskyvärda dofter så la jag skinnjackan över huvudet och somnade på tre sek. Så nu känner man ju sig nästan utvilad! Haha, helt ärligt så har jag redan ont i fötterna och jag håller mig vaken med hjälp av adrenalin, socker och koffein. Men det är ju bara bokmässan en gång per år! ;)

För tillfället så försöker vi få lite ordning i montern, just nu råder ett jävla helvete! Alla är stressade, det är tusen böcker överallt och inget är som det ska vara. Så det var lite spänd stämning, tills att jag upplyste alla om att det fanns gratis tårta i kundcentret. Då blev det genast lite trevligare :)

Jag och syster har precis gått en liten runda och gjort en snabb överblick över vart alla bokförlag ligger, på ett ungefär hur många dussintal böcker jag ska köpa samt vilka författare jag bara Måste träffa, krama och prata med!!


Mmm, frukost!


Kaos! Alla skrek och drog i saker för att få ordning!


Tadaa!!


ps. under resten av veckan kommer den här bloggen endast innehålla böcker, författare jag älskar och dyrkar, inlägg om allt gott vi äter + annat skoj och skvaller som sker på mässan!

1 kommentar
malin

älskling, krama denise från mig och ät en räkmacka åt mig!! <3